Over ons

Wie zijn wij?

Wie zijn Tim en Joji?

Tien jaar geleden zijn Tim Koldenhof en compagnon Joji Na begonnen met Tim Koldenhof Producties. Twee ambitieuze jongens met een grote passie voor entertainment en cultuur sloegen de handen ineen.
Joji begon als acteur in diverse jeugdseries als Spangas en Vrijland, en was daarnaast actief als regisseur van korte films en theatermaker voor diverse jeugdvoorstellingen. Tim werkte achter de schermen bij Joop van den Ende bij producties als Beauty & the Beast en Les Misèrables. Ook verzorgde Tim het entertainment op zakelijke bijeenkomsten en evenementen met behulp van zijn musicalnetwerk en zijn productionele ervaring. Dat smaakte naar meer. Beide heren hebben een ruime ervaring zowel vóór als achter de schermen en beschikken over een groot netwerk van professionals. De unieke combinatie van creativiteit en zakelijk ondernemerschap van Tim en Joji draaide uit tot een veelgevraagd productiehuis en theaterschool (met meer dan 800 leden) met daarnaast de evenementenorganisatie Tim Koldenhof Events.

“Wij gunnen iedereen een uitlaatklep waar je jezelf mag en kunt zijn! Kunst & Cultuur verbindt en maakt mensen écht gelukkiger! Zit lekkerder in je vel door fysiek bezig te zijn en word getriggerd om jouw mogelijkheden te ontdekken. Werk samen met anderen, denk out of the box en ontwikkel je zelfvertrouwen!”

Tim Koldenhof Producties is een begrip in Apeldoorn e.o. met jarenlange ervaring in zowel grote spetterende producties als doelgerichte, educatieve lessen. Wij werken met professionele docenten die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, en handelen volgens de ‘fair practise code’. We willen een eerlijke vergoeding kunnen bieden zodat zij zich kunnen beschermen tegen arbeidsrisico’s.Je betaalt naast de lessen voor kwaliteit, service, ontzorgd worden en een eerlijk uurloon. Hoe meer uur je bij ons afneemt hoe hoger de korting oploopt!

Wie is Ester?

Het gezicht en aanspreekpunt van de onderwijsafdeling bij Tim Koldenhof Producties is Ester Prijs. Sinds mei 2022 mag zij zichzelf Projectmanager Onderwijs noemen. Hiervoor is zij 12 jaar werkzaam geweest bij MBO-Utrecht als dansdocent en BPV-coördinator en stond zij als ZZP-er voor de klas bij verschillende dansscholen. Creativiteit is haar ‘middle-name’, ze is een enthousiaste en bevlogen teamplayer met een hart voor kunst & cultuur.

Partners

Wij werken samen met: