Lipdub

Lipdub

“Neem een toffe videoclip op met de hele school! Een mooie promofilm waarin de school zich van zijn beste kant laat zien. Gezellig, verbindend en ook docenten doen mee!”
Een leuke, creatieve dansdag waarbij leerlingen mogen meedenken over hun invulling van de Lipdub (en die van hun leerkracht). Vanuit Tim Koldenhof Producties komen er minimaal twee dansdocenten langs om alle klassen een stuk van de choreografie aan te leren. Leerlingen mogen playbacken, maar de nadruk in deze Lipdub (Dancedub) ligt op de dans.
Doordat leerlingen meedenken in het maakproces ontstaat er betrokkenheid en de wil om een tof resultaat neer te zetten. Gegarandeerd dat zij voor de camera hun uiterste best gaan doen! Wij zorgen voor een cameraman die de Lipdub professioneel vastlegt en een mooie montage maakt. Het logo van de school wordt in de opname gemonteerd. Een toffe promofilm voor de school die ook digitaal gedeeld kan worden met de leerlingen. Een leuk aandenken voor later!
Hoe komt de Lipdub tot stand:
– Er komt iemand van Tim Koldenhof Producties bij jullie op school langs om de ruimtes te bekijken en alle wensen door te nemen.
– De school kiest een muzieknummer wat bij de school past (wij kunnen een top 10 leveren).
– Wij zorgen (indien gewenst) voor maskers die de leerlingen op de dag zelf versieren. Tijdens het dansen worden deze afgezet, behalve degenen die vanwege de AVG niet herkenbaar in beeld mogen komen.
– Wij schrijven een lesbrief voor de leerkrachten zodat zij de leerlingen kunnen voorbereiden op de lipdub.

Workshop Lipdub
Doelgroep Groep 1 t/m 8 PO | SO | VO | met personeel
Duur Hele dag | 45 min per workshop
Prijs Projectprijs voor 8 klassen incl. film en montage €2268,-
Bijkomende kosten Reiskosten docenten. Huur muziekbox (optioneel) €55,- Maskers (optioneel) á €1,- per stuk
Max aantal ll. 1 klas per workshop
Locatie Op school