Download Gratis
Het Lespakket Vrijheid

Nu tijdelijk geheel gratis te downloaden

Wat betekent vrijheid voor jou?

Dit lespakket is ontwikkeld om bovenbouw leerlingen aan het denken te zetten en het thema ‘Vrijheid’ breder bekend en bespreekbaar te maken. Dit lespakket neemt zo’n 60- 90 minuten in beslag en sluit aan op de vakken wereldoriëntatie en kunstzinnige oriëntatie.

Download nu het lespakket ‘Vrijheid’ en ontvang:

Download hier jouw gratis lespakket

Door akkoord te gaan met het ontvangen van het gratis lespakket ontvang je ook maandelijks van onze nieuwsbrief.

Speciale voorstelling 80 jaar Vrijheid in Nederland

In 2025 starten wij met een interactieve voorstelling die geheel in het teken staat van 80 jaar Vrijheid in Nederland. Net als het lespakket is het geschikt voor de bovenbouw van basisscholen en speelt in het klaslokaal.

 

Bij dit gratis lespakket krijg jij en je klas dus voorrang op de reservering van deze voorstelling! Schrijf je snel in!

Vragen?

Heb je vragen over het lespakket, de interactieve voorstelling van 80 jaar Vrijheid in Nederland of wil je meer weten over Tim Koldenhof Onderwijs of het boeken van workshops

Daarvoor kun je terecht Ester Prijs.

Voel je vrij om haar een mailtje te sturen via onderwijs@timkoldenhof.nl of bel 055 – 203 25 79.

Over Tim Koldenhof Onderwijs

Deze lessen zijn ontwikkeld door Tim Koldenhof Producties en sluiten naadloos aan op de behandelde thema’s. Wij geloven dat de lesstof nog beter blijft hangen door zelf te doen en te ervaren. Op deze manier zorgen wij ervoor dat er verbinding wordt gemaakt tussen onderwijs en expressieve, creatieve activiteiten.

Combineren met workshops

Om de lessen meer verdieping en een extra creatieve laag te geven, kunnen deze gecombineerd worden met aansluitende workshops. Dit kan dans, theater of spoken word zijn. Andere workshops zijn ook mogelijk.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden en het maatwerk? Neem contact met ons op en deel jouw wensen en vragen met ons! Mail: onderwijs@timkoldenhof.nl of bel: 055 – 203 25 79