Later als ik groot ben

Later als ik groot ben

“Een dagproject met de hele school die afgesloten wordt met een voorstelling! Een reis langs beroepen en personages, met grappige (en soms herkenbare) situaties.”
Iedere klas krijgt twee workshops; een theaterworkshop en een dansworkshop. Daarnaast wordt er o.l.v. hun eigen leerkracht gewerkt aan het knutselen van een rekwisiet voor de voorstelling, wij leveren hier een lesbrief voor. In de middag volgt er een generale repetitie en daarna staat iedere klas op het podium met hun scène, knutselstukje en dans!
Inhoud van de voorstelling en workshops: 

De voorstelling gaat over het thema ‘Later als ik groot ben’. In iedere theaterworkshop wordt er een scène gecreëerd die aansluit bij de doelgroep, zoals; astronauten, hippies, influencers of ouders met kinderen. Groep 1 t/m 4 danst een openingsdans en groep 5 t/m 8 danst een slotdans. Alle stukken worden door ingesproken intermezzo’s aan elkaar gekoppeld zodat het een doorlopende voorstelling wordt. Tussen de workshops en voorstelling in wordt er een generale repetitie gehouden.
Tim Koldenhof Producties stelt twee theaterdocenten en twee dansdocenten beschikbaar voor het geven van de workshops en begeleiden van de generale repetitie en voorstelling. De school kan zelf bepalen of er ouders uitgenodigd worden om te komen kijken naar de voorstelling ‘Later Als Ik Groot ben’. De school is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van knutselmaterialen en het installeren van een theater.

Workshop Later als ik groot ben
Doelgroep Groep 1 t/m 8 | SO
Duur Hele dag | 45 min. per workshop
Prijs Projectprijs voor 200 leerlingen €2200,-
Bijkomende kosten Reiskosten docent. Huur muziekbox (optioneel) €55,-
Max aantal ll. Voorkeur voor max. 20 leerlingen per workshop
Locatie Op school