Afscheidsfeest!

Afscheidsfeest!
“Gaat er een collega, juf of meester met pensioen? Hoe leuk is het dan om met de hele school aan een gepersonaliseerde voorstelling te werken?”
Degene die afscheid neemt krijgt van tevoren een vragenlijst van ons, daarin wordt o.a. gevraagd wat zijn/ haar favoriete vakantieland is, wat zijn/ haar droom voor de toekomst is, enz. De antwoorden proberen we zoveel mogelijk mee te nemen in de ontwikkeling van scènes, liedjes en choreografie zodat er ‘………(collega die vertrekt) de musical!’ ontstaat! Naast een workshop wordt er o.l.v. de eigen leerkracht gewerkt aan het knutselen van een rekwisiet voor de voorstelling, wij leveren hier een lesbrief voor. In de middag staat iedere klas op het podium met hun liedje, dans of scène en knutselstukje!
Inhoud van de voorstelling en workshops:
Alle klassen krijgen 1 workshop; de ene klas krijgt een dansworkshop, de andere klas een zangworkshop en weer een andere klas krijgt een theaterworkshop. Tussen de workshops en voorstelling in wordt er een generale repetitie gehouden. Tim Koldenhof Producties stelt een theaterdocent, zangdocent en dansdocent beschikbaar voor het geven van de workshops en begeleiden van de generale repetitie en voorstelling. De school kan zelf bepalen of er ouders uitgenodigd worden om te komen kijken naar de voorstelling ‘………(collega die vertrekt) de musical!’. De school is zelf verantwoordelijk voor de aanschaf van knutselmaterialen en het installeren van een theater.

Workshop Afscheidsfeest!
Doelgroep Groep 1 t/m 8 PO | SO | VO
Duur Hele dag | 45 min per workshop
Prijs Projectprijs voor 200 leerlingen €1547,-
Bijkomende kosten Reiskosten docenten. Huur muziekbox (optioneel) €55,-
Max aantal ll. Voorkeur voor max. 20 leerlingen per workshop
Locatie Op school